Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke

 

 

 

dagarna

som kom och gick

var det livet?

så jag förspillt mitt liv

det enda jag har

men återstoden

av mitt liv

hur ser det ut?

är det försent

att göra nåt åt?

om jag bara

lär mig leva fullt ut

och göra om

och göra rätt

då blir allting bra

visst?

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-29 08:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Man får göra så gott man kan med de resurserna man har och hoppas allt blir bra.
Så tänker jag.
2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP