Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Venus

 

 

 

hennes mjölkvita hud

kontrasterade hennes mörka hår

 

hennes lockande kullar

mjuka och varma

som små röda smultron

var hennes bröstvårtor

 

hennes höfter mjuka som sammet

likaledes hennes tilltagna bak

 

hennes ansikte var som en Gudinnas

håret långt och svart som korpens

 

hon var en riktig Venus

inte ens kläder kunde dölja hennes skönhet

 

 

männen vände sig efter henne

visslade beundrande

hon var något de bara kunde drömma om

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-29 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP