Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade du

 

 

som ett ljus i mörkret

är du min älskade

när stormar rasar finns du där

håller mig i din famn

tills stormen bedarrat

 

när jag är ledsen

finns du där

torkar mina tårar

tröstar mig med ord

 

när jag krisar finns du där

stöttar mig så jag inte faller

i depressionens djävulska hål

dit vill jag aldrig igen

 

du är min glädje och kärlek

när vi älskar känns allt rätt

låt oss för alltid känna så

för det tror jag på




Bunden vers av Öknens Ros VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-29 13:02



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Jaa, ensam är inte stark ...
2016-03-20

  Nils-Robert
Fullträff- mycket bra diktat. Går rakt in i hjärtat.
2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP