Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diskussion

 

 

 

 

är så ledsen

du bemötte min fråga

med en motfråga

som om jag inget var värd

ska jag jämföra mitt lidande

med fångarna i Auschwitz?

vad är det för sätt

att bemöta en människa?

jag vet mycket om Andra Världskriget

såg på TV som tolvåring vad som skedde

har läst och sett mycket om det

det var hemska bilder

glömmer det aldrig

men ditt sätt att punktera vår diskussion

förlåter jag inte

vad vet du om hur jag mår?

du ser ju bara dig själv

och andra dömer du hur du vill




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-29 14:35



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Håller till 100 procent med dig, Öknens Ros, det är för jäkligt hur vissa kan uttala sig fast de är drunknade i egen spegelbild av ren och skär egoism, odlad av deras totalt blinda tro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016-03-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag är så ledsen att du måste offentliggöra en PRIVAT konversation.
Det är ett TYPISKT tecken på manipulativt beteende.

Jag menade INTE att döma dig utan det jag kritiserade var att du beskyllde Gud för ondska.
2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP