Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som väntar får se

 

 

 

nä..

Han är inte här

Han är nån annanstans

Han har säkert så mycket att göra

folk ropar ju på Honom hela tiden

Han kan ju inte vara överallt samtidigt

så måste det vara

måste vara himla jobbigt

(haha där fick jag in en poäng)

men du Gud

när du får tid

titta in på en kopp kaffe

så kan vi snacka om världsläget

eller en massa strunt

jag kör med Gevalia

det ska vara gott enligt reklamen

tada...

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-01 09:24



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Underbar, skrattframkallande raljering!!! APPLÅÅÅD-ÅSKOOOOOOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP