Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drama i en akt!


Ett misslyckat projekt

 

 

I ett svagt ögonblick

det var inte meningen att det skulle bli

som det blev.

 

Men resultatet var redan färdigt

så det gick inte att stoppa.

 

Den som skapade allt ihop tänkte

att det blev fel

så var det inte menat.

 

Så han lämnade det

det får klara sig på egen hand.

 

Han fortsätter med sina andra projekt

det som kom att kallas Jorden

får flyta omkring i universum och klara sig själva.

 

Så där är vi nu

med krig och elände

svält och rikedomar.

 

I en orättvis värld!

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av M M Mannheim VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-01 12:27



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Jag har svårt att tro att "han" som skapat oss har lämnat oss vind för våg. Övergivit oss. Tror nog det finns en större plan för oss alla som vi inte kan förstå eftersom vi inte har helhetsbilden.
Men visst ser det eländigt ut för många människor på de flesta ställen på vår jord just nu.
2016-03-01

  Öknens Ros VIP
Ja, vi får klara oss så gott vi kan i denna oroliga värld, med krig och naturkatastrofer.
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP