Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårlängtan

 

 

 

 

mars månad

och vintern behåller sitt grepp

längtar så till våren

precis som när man var barn

 

vi tävlade om

vem som hittade första tussilagon

blåsippan, vitsippan

vårlöken var fin också

 

mina minnen är av naturen

dess storslagenhet

alla de härliga dofterna

bäckens porlande genom landskapet

 

så levande kände man sig då

var ett med naturen'

blommornas  vackra färger

den friska klara luften

 

våren bara en försmak av vad som komma skall




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-02 08:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint med både förväntan och minnen... men så är det ju härligt med våren också...:-)
2016-03-03

    Jonahs
Fin försmak,känslan finns där.
2016-03-02

  S-E Forslin/same
"(...) så levande kände man sig då

var ett med naturen (...)"
jaa om bara alla mänskor visste att det är precis så som du säger, så nyuppväckta, så rädda om naturen, Hälsokällan, vi skulle bli - OCH därmed Lyckliga - över att åter leva levande i samklang med Livet självt!
2016-03-02

  Henning Hson
Härliga minnen som man delar med dig.
Den som väntar på något gott….:)

2016-03-02

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2016-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP