Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka

 

 

 

tänk om

man för en dag

kunde återvända

till barndomens land

se sig själv

som den man var då

vilka känslor det skulle väcka!

 

 

alla upptäcktsfärder

alla hyss

alla ledsamheter

skulle nog gråta då

den lilla flickan utan  försvar

hennne skulle jag ta i min famn

 

alla lekar

hoppa hage, hoppa rep

kasta stenkulor

hoppa twist

spela kort, spela spel

 

följa med på promenaderna hon gick

till hagarna med vårblommor

bäst tyckte hon om liljekonvaljer

de doftade så underbart

åh! vad sommaren var härlig

 

bara för en dag

skulle vara guld värld




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-02 08:55



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Tack för en Underbar önskan ... som ... pinglar som en varsam väckarklocka för oss alla ... väcker oss upp till insikt om allt meningsfullt !
Undrar om inte barnet finns i vårt inre djup ... undrar om inte det ivrar för att få vara hela vår personlighet ... Undrar om inte barnet inom oss vägrar att åldras ... Tror det! :-)

2016-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP