Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurad

I makt och oförstånd
tog du glittret i min kärna
tusen prismor som bad om liv

din otillräcklighet
min stjärna

jag kan aldrig falla
ramla
i kärleks spår
där du rår

inte heller vända
blad
mitt hopp var hud
och hål

inte mer


















Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-04 05:31



Bookmark and Share


  AminaKrantz
Kan relatera och gillar ditt sätt att beskriva.
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP