Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hip hop ad hoc


Och nu blir det lite hip hop ad hoc mästerkock
med smörgåsbord och ta-för-dig självplock
svartvit polkagris och luggsliten hårdrock
hon vill, hon vill inte, nja eller både och

Du och ett fittstim på babysim
så lätt det va' för dig Kim som är så slim
du snortade kola och sniffade lim
förbannade granne, han ringde till krim

Med lite hip hop ad hoc ska humöret bli på topp
och det gör ju ingenting att du har en otränad kropp
vad spelar det för roll när du gör ett pitstop
för vad fan är livet om inte ett enda dött lopp








Fri vers (Spoken word/Slam) av Onomatoprofet VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-02 13:48



Bookmark and Share


  Nellie629
love it bruh!!
2016-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP