Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helnäck

 

 

 

han klädde av mig

inpå bara skinnet

med sin skarpa blick

 

jag rodnade över hela kroppen




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-02 12:51



Bookmark and Share


  H.C.B
var du underbar?
2016-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP