Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rävöra


jag blir aldrig
annat än räven bakom örat
den som står
med nosen mot vinden och tassarna i havet
ingen förklaring, inga snäckor som viskar om färger
finns gömt i detta
ty
liksom skrattet, inte låter sig läggas i en burk
eller tröttheten inte kan beskrivas när man vikt
tusen pappersfåglar
låter detta faktum sig inte öppnas
detta
att jag aldrig blir annat
än räven bakom örat






Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-02 16:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Man kan säkert göra som flera, läsa och starkt fundera, så vad handlar det om, eller ord som bara kom, känna in likt törst efter mera.
2016-03-02
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP