Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är stolt att vara kvinna

 

 

 

 

ja, jag är mäkta stolt

att  vara kvinna

det finaste  jag är

tre människoliv

har jag skänkt jorden

tre underbara barn

älskar dem så mycket

 

jag har en man

en fin och ärlig man

som gör allt för mig

som stöttat mig i svåra stunder

 

älskar honom så mycket

han tillfredsställer mig

på alla sätt

min önskan är hans lag

vad jag än  önskar

det gör han

jag är Gudinnan 

i hans liv

Den Enda

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-02 18:06



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Underbar, glädjegivande, skimrande kärleksförklaring av ett nu så sällsynt, långt äktenskap!
Varmaste tack för lyckofyllt leverne!!!
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP