Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt

 

 

 

 

du

en del av

livet

undflyende

in i skuggorna

spanar

mot grå skymning

du finns

inte

här hos mig

du 

rädd

för mig

inte längre

stannar du

där du är




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-02 18:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
2016-03-03

  S-E Forslin/same
Drabbande, hugger i själar, tårframkallande ...
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP