Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma igen

 

Hemma igen

back in business

sovrummet på 7 kvm

där jag sjunker 

ner i sängen

bland kuddar och bolster

väntar på mig

 

Hemma igen

allt börjar om

oordningen

känslan av

att nu

snart

händer något olycksbådande

 

Känslor som förlamar

mitt inre och får

det att fastna

i okunskap och ältande

 

 Så tänker jag

fast detta hus

är så främmande numera

och jag har 

förvandlats till en

osynlig människa

 

Hemma igen

och allt är som vanligt

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-03 01:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hemma är kanske inte alltid bäst... jobbiga känslor du skriver om...
2016-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text om livet!
Alla människor vill vara sedda, inte vara osynliga.
2016-03-03

  mike irow
livets konsumption--- första tanke!en fin sån och ledsen....
----fångat på ett fint sätt---fast man ser lite av pesymism---fast oavsetttttt innehållet---- viktigaste är ----är det.....att det är bra skrivet ,,,,,fin fångat7kram
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP