Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDENS TRÄDGÅRD

 

Tvekande stod jag

vid grinden

till ordens trädgård

 

skulle jag våga

ta steget in?

 

släppa loss

mitt inre monster

att göra sin stämma hörd

 

befria kärlekens

färgglada luftballong

att sväva fritt

 

visa mig naken

i helfigur

utan clownens mask

 

med pennan i hand

öppnade jag grinden

erövrade ordens trädgård




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-03-07 16:48



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Fint skriven poesi med ett djup som berör!
2016-03-10

  Blomma-Stjärna VIP
underbar poesi om poesins betydelse!
2016-03-07

  ULJO
Härligt livfull poesi
2016-03-07

  Änglaögon
Vackert om att övervinna rädslorna, styrkeord.
2016-03-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra att du öppnade grinden så att vi kan läsa dina texter!
2016-03-07

    Dan Myrbeck
Ett riktigt beslut.
2016-03-07

    ej medlem längre
En vacker trädgård med stark livskraft.
2016-03-07

    ej medlem längre
Snyggt..
2016-03-07

    Jonahs
Vissa beslut ger en vingar.
2016-03-07

  Henning Hson
Härligt värre!
Gillar din text…

2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP