Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig och politik

 

värld som står i brand

det ena kriget avlöser det andra

skrikande människor på flykt

barn som gråter förtvivlat

husen sönderbombade

ingenstans att bo

vart ska alla ta vägen?

gränser stängs

fångade som i en råttfälla

omvärlden klarar inte av alla

finns ingen plats

katastrofen ett faktum

hur lösa detta gigantiska problem?




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-03 10:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, när det gäller kriget i Syrien så skulle det aldrig ha uppstått om det inte hade varit för den utländska inblandningen från USA, Saudiarabien och Qatar.
De har sponsrat och sponsrar terroristgrupper som vill störta Syriens lagliga regering.

FN är ett tandlöst, verkningslöst organ. Totalt meningslöst.

Men hur löser man det? Ja du, det är lätt att säga: "Förhandlingsvägen", men om det bara är en part som ska göra eftergifter (som Israel alltid fått göra) blir även den vägen svårframkomlig.
2016-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Stark och bra text att läsa och begrunda!

"hur lösa detta gigantiska problem"
Frågan hänger i luften.
2016-03-03

  S-E Forslin/same
EXAKT gestaltning av vad vi vanliga mänskor hjälpt de 1 procenten av mänskligheten med: att sno åt sig 90 procent av världens alla tillgångar: att bygga ett
DÅRHUS styrt av Idioter!
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP