Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva

 

 

 

grå dag

himlen skymmer solen

dysterheten breder ut sig

jag är ett solens barn

tynar bort av det gråa

själen vrider sig  

obekvämt

ber till solens gud

om mera sol och värme

utan sol kan inget leva




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-03 12:04



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
"ber till solens gud

om mera sol och värme

utan sol kan inget leva" Oavvislig SANNING!!!


2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP