Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötesplats Poeter.se

 

 

här på Poeter. se

"träffar" man många människor

vad gör det om man inte

platsar på Utvalda texter

eller Fem  utmärkande texter

man kommer i kontakt

med så många justa människor

och har intressanta snack med

det sägs att det förekommer

en del ojustheter här

kanske är det så

inte så kul  tycker jag

att människor mår dåligt

på grund av detta

jag har  i alla fall bara positiva erfarenheter

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-03 13:05



Bookmark and Share


    MichaellQ
Instämmer...
2016-03-05

    ej medlem längre
Bra skrivet. Jag har träffat på några mindre bra personer. Det har varit nersättande uttalanden, om hur dålig jag är på att stava, att jag inte skriver i rätt kategori osv.
2016-03-04

  ResenärGenomLivet VIP
Tror att många tycker som du och träffar man på någon som är ojust, så kan man ju alltid strunta i den, för här finns många bra människor också...
2016-03-03

  Miah Michele Wirén
Jag är tacksam för poeter.se och alla dessa härligt kreativa personer! Sen är ju alla individer och medmänniskor med känslor, åsikter osv. Så är det och lär förbli.

Och ja i slutändan kan en ju endast utgå från sig själv. :)
2016-03-03

  S-E Forslin/same
Instämmer med dina tankar och tyckanden, Öknens Ros!!!
2016-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Värdefullt med en plats där alla har samma intresse, att skriva!

2016-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Poeter.se är en positiv erfarenhet.
Sedan är människor människor. Det får vi leva med.

2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP