Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

 

 

att skriva är viktigt

att skriva är riktigt

att med orden balansera

med risk travestera

hur som helst det är som så

vi skriver och präntar ändå

det är roligt hitta på

men ibland det sorgligt bli

fast dikten ändå förbli

diktaren vässar sin penna

för att nya ord få känna




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-03 13:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det finns så många härliga ord som man kan använda sig av...trevligt skrivet och med alla rimmen...
2016-03-03

  S-E Forslin/same
Tummen UPP!!!
2016-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Ja, livet är ju inte alltid - om uttrycket ursäktas - en dans på rosor.
Men som jag ser det handlar det om att våga skildra även månens mörka sida - d v s om man vill.
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP