Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andras åsikter

det är inte lätt

att vara människa

och upfylla allas önskemål

det finns dom som förstår

det är jag glad och tacksam för

så finns det dom

som inte vill förstå

när jag säger nej

som tycker att jag behöver komma ut

träffa andra

visst behöver jag träffa andra

det gör jag

på mina villkor

det kan ingen annan bestämma

jag är så glad

att jag lärt mig

vem som är vän

och vem som bara låtsas vara det

 

anits 3 mars 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-03 22:31



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Känner igen alltför väl, bra ordat och att du har en "egen vilja", det heter respekt!
2016-03-09

    Dan Myrbeck
Det är roligt att du kommit igång med skrivandet igen!
2016-03-04

  Niliboy
en gyllende vilja, att respektera,
2016-03-04

  Fem hjärtan VIP
Känner igen.. Bra att du har modet att säga ifrån! Kram
2016-03-04

  Bibbi VIP
Känner igen detta så väl.
2016-03-04

    sajo
Hoppas vi kan ses någon eftermiddag över en kopp te Stina. Du är ju dagmatte åt underbara hundar men skriv om det passar. Så härligt läsa dina läsvärda texter.

2016-03-04

  Eva Helene VIP
Ja, det är frustrerande när någon vill styra och ställa och lägga sig i. Klokt och bra detta!
2016-03-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, på egna villkor ska det vara...bra att du säger ifrån...
2016-03-03

  ULJO
Ja ingen ska styra dig eller någon annan människa. Att fritt kunna bestämma över och om sig själv är ju en fullständig rättighet den ska ingen ta ifrån en.
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP