Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskningar

 

En skrivarlya

En målaratelje

En rastplats

En trygghet att vila i

En stund för mig själv

En efterlängtad ensamhet

En lägenhet

En matplats

En sovplats

En ny kärlek

Ett nytt hopp

Ett nytt liv

En frihet 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-04 10:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ödmjuka, rimliga, önskningar i klang med universums syften och din affirmation kommer ge dig dem om du inte redan fått dem!
2016-03-06

  Marita Ohlquist VIP
Härligt, Margta, bara att gratulera!
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP