Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till kollegan Klas på fölsedan!


Smal

En golfspelare ifrån Haverdal
körde 5:2, han ville bli jättesmal
såvitt vi nu vet
är han ej längre fet
ty av honom syns bara en decimal




Bunden vers (Limerick) av Ingela Svenson VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-04 15:02



Bookmark and Share


  RitaBrunner
hahaha...
En riktigt rolig limerick!!! :)
2016-03-04

  Anya VIP
hahaha...jättebra. Skickligt!
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP