Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på festen

jag kan inte tänka 
på något annat 
än dina händer 
på min hud
de andra tråkar ut mig
tänker du på mig? 




Fri vers av Yheela
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-04 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela