Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå för

Vad kan jag verkligen stå för?
Sätta mitt namn på?
Er högst tillgivne Mim-Ariel




Bunden vers av Mim
Läst 205 gånger
Publicerad 2016-03-05 17:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Antingen står man för något eller också står någon på en.
2016-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Mim