Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackraste blomman

 

 

dess rötter var djupa och vidsträckta

dess stjälk var stark och oöm

på dess stjälk sträckte sig klasor

av rubinröda blommor

när den fått fäste kunde förnimmas

en doft som från Paradiset

av honung och nektar

dess namn var Kärlek

den Sanna den Enda




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-05 19:29



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Det underbara underbart gestaltat!
2016-03-07

  Marita Ohlquist VIP
Fin text i kärlekens namn!
2016-03-06

  Knoparemoj
Hej,

Rubinröda blommor har jag mycket i stugan. Jag älskar blommor.
Härlig läsning

Ha det gott
Bosse
2016-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP