Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Negativt

 

 

 

lögner, svek och förtal

är vissa människors val

de lever som parasiter

livnär sig på det smutsiga

kan aldrig äta sig mätta

ständigt hungrande själar

de söndrar vår jord




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-05 20:28



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
En fullkomlig MITT - i - PRICKARE!!!!!!!!
2016-03-07

    ej medlem längre
Bra text.
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP