Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utgivande


OSYNLIG KÄRLEK



OSYNLIG KÄRLEK
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


KÄRLEK ÄR OSYNLIG
MEN ÄNDÅ UPPENBAR
INGEN KAN DEN DÖLJA
SOM ÄKTA KÄRLEK HAR

BLICK SOM TALAR MERA
RÖRD AV TÅRAD KIND
GER RO TILL DISSTRAHERAD
KÄRLEK STRÖMMAR IN

KÄRLEK OMSORG FÖDER
LÄNGTAR GIVA UT
MÅ KÄRLEK ALLTID GIVAS
TILL DEN SOM INTET HAR


DÅ blir kärlek uppenbar !





Fri vers av rondell
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-06 17:26



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fint.. att ge kärlek till den som intet har...
2016-05-23

  Rise Little One
En ren form av kärlek som ger hoppet till det mänskliga folket.
2016-03-14

  den nakna poeten
vilka vackra ord starkt träffande och vackert beskrivande högklassigt skrivet vackert sammanhang hopknutet från början till slut bravo !
2016-03-08

  Onomatoprofet VIP
Fint om att ge, det kostar inget!
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell