Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vi delar med oss


ORD

ORD
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

SOM ETT VÅRREGN

ÄR VÄNLIGA ORD

OM VI DELAR MED OSS AV DEM


¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨




Fri vers (Spoken word/Slam) av rondell
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-07 01:12



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fina ord. du delar.. :)
2016-06-06

  Bibbi VIP
Applåd!
2016-03-12

    ej medlem längre
Mycket fin känsla i dina ord. V å r fin!
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell