Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel spegel på väggen där.

Spegel spegel på väggen där.
Jag frågar en gång till.
Vem är det jag vill vara?
Hur är det nu jag vill?
Spegeln svarar lika fort som i ett ögonblick.
Svaret är det samma som svaret sist jag fick.
Ja du är du och ingen annan, du är ingen annan lik.
Du är så älskvärt underbar så vacker och unik.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-07 11:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja ja ja va bra! Det är så roligt soligt när människor hyllar sin existens så här! Älskar dej!
2016-03-11

  Knoparemoj
Hej,

Håller med förra ralaren!
Även om jag aldrig tittar mig i spegeln. Jag vågar inte. Ha,ha.

Ha det gott
Bosse
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

majsis