Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen översättning





KÄRLEK OCH MUSIK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

KÄRLEK OCH MUSIK

ÄR DET ENDA SPRÅK

SOM INTE BEHÖVER

ÖVERSÄTTAS

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Fri vers av rondell
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-07 17:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Väldigt sant.. :)
2016-04-12

  S-E Forslin/same
Absolut så är det!
2016-03-21

  Bibbi VIP
Verkligen.
2016-03-12

  M:tin
Så sant!!!!!!
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell