Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med kärleken som segel

 

Älskling,

nu lossar vi

tidens ankare

 

och seglar ut

på drömmarnas farvatten

 

med kärleken som segel

och våra kroppar som roder

 

ska vi besegra stormar

 

och följa med

i vågorna vi möter




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-07 17:40



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Åhh... vilken härlig seglats i Kärlekens tecken...
Då ni tillsammans far ut och möter Livets vågdalar!

Mycket ömsint o vackert!
2016-03-11

    carinamnm
Yessss!!!!!!
2016-03-07

  ULJO
Så vackert skaldat
2016-03-07

  Gisela Nordell
så fin och hoppfull!
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP