Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

 

 

jag minns mina ungdomsdagar

omtumlande och vilsna

oerfaren och generad

vågade inte närma mig killar

vågade inte höja rösten

ville inte höras eller synas

ville bara bort från allting

som tur var ändrades detta med tiden

jag blev mamma

blev tvungen att bli vuxen med ansvar

minns det lilla liv som kom till världen

hur skört allting var

det har gått många år sedan dess

men minnena finns kvar




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-07 18:51



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Glädjegivande ögonblick hoppas här!
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP