Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som är

 

 

det du ser

är inte alltid detsamma

som att det du ser

är det rätta

det som finns bakom

kan vara det motsatta

som det du ser

döljer sig i dunklet

falskhet är dess namn




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-07 19:12



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Exakt så
2016-03-10

  S-E Forslin/same
Ett vämjeligt kryp är Falskhet! Hatar det!!!
2016-03-08

    ej medlem längre
Tänkvärt och så sant.
Mvh annokas
2016-03-07

  Marita Ohlquist VIP
Exakt så, ja!
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP