Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal


SKYMNING

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

I SKYMNINGEN DE SATT BELÅTNA
SÅ TRYGGA OCH SÅ KÄRA
MEN GRYNINGEN FANN DEM FÖRGRÅTNA
EJ MER NÅGON KRAFT DE KÄRA


I SÅDANA TING EJ LÄRDE LÄRA
DE VET EJ ATT FÖRSTÅ
DE ÄRO ALLT FÖR SMÅ OCH TVÄRA
ATT BRY SIG OM HUR MÄNNISKOR MÅ


¤¤



Copyright: rondell

(2016 - 03 - 07)


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤




Fri vers av rondell
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-07 20:21



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Åter en FULLTRÄFF!!!
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell