Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Under ytan och under täcket sker mer än vad vi anar - undermedvetet i underlivet är inte överdrivet i detta fall.


UPPLYST

 

Om jag byter glödlampa
Du vet en sån där gammal riktig
i taket
så sträcker jag mig  så jag ryser

Den Du?

Jag kröker tårna bara för att
det går, att göra så
annars är tårna bara
där som ett bihang
eller 10 då

Ett väderkorn
via en nos
Sjätte sinnet då
använder människan
den medmonterade pannlampan
och då
är hon på lyset
för visst
Är män i skor en kvinna
inte i praktiken
men väl i grammatiken

Även om vackra Quinnor
Kan orsaka stopp i trafiken

Tuppar som gal
Och getter som springer Amok
Inget blir sig någonsin likt

Jag skulle låtit lampan varit släckt
och aldrig stoppat händer under täcket
Men Jesus
här, alltså under täcket
finns ju en helt ny värld..

Så frågan är har jag nått ljuset
Och är jag betäckt nu?

 

___________________________________
DEL 005 av Projekt: RAPPA K
90-120 sekunder freestyle
Slutmålmål 2019.

STOR BILD - RAPPA K

© ORD, COLLAGE, FOTO 
DominiQue NVC Costa
7 dagen, mars månad
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

 

///Under ytan och under täcket sker mer än vad vi anar - undermedvetet i underlivet är inte överdrivet i detta fall.///

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-07 22:46



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack AEQvist.

2016-03-08

    ej medlem längre
Kropp och ord som en välsignelse.
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen