Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÄR HAREN HAR SIN GÅNG - limerick

En kärring från Påskallavik

damma av kvasten från fluglik

provred nötta skaftet

iklädd spetsprytt raffset

lät påskharen få sig en kik

 




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 694 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-08 17:09



Bookmark and Share


  M.Eta
Oj, oj snudd på blottning!
2016-03-10

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-03-08

    Dan Myrbeck
Bästa skrivarvän!

Har du en aning om vad du skrivit här?! Jag blev HELT paff......

Jag ÄR från Påskallavik! Visste du det? Det är en liten (ca 1 500 inv) ort i Oskarshamnstrakten.

Jättebra limerick!
2016-03-08

    ej medlem längre
Dagens skratt bjuder du på här..tack!
2016-03-08

  ULJO
Em limerick i tiden som lockar till gott skratt
2016-03-08

  Marita Ohlquist VIP
En riktig glädjespridare!
2016-03-08

  thyra
Kul och jättefina rim!
2016-03-08

  Onomatoprofet VIP
Haren hare bra
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP