Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8 mars

 

 

det är kvinnans dag idag

fast för mig

är varje dag en kvinnodag

enligt mitt tycke i alla fall

och gubben min

får väl fira mannens dag

enligt samma princip

det vill säga

vi hjälps åt hemma

så det funkar bra

vi behöver ingen

jämställdshetplan

det går så bra

utan tjat och gnat

ty lyckan bor

i välsignat bo




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2016-03-08 15:18



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Jaaaaaa, så ska det vara, men så sällan är.
2016-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Så skall det vara i ett förhållande.
Underbart att läsa.
2016-03-08

    ej medlem längre
Låter som ni har det bra. Samarbete är grunden till ett bra förhållanden.

2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP