Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De enkla orden

 

 

det är inte

de högtravande orden

de sirligt skrivna runorna

de högröstade stämmorna

som du minns

 

det är de enkla orden

skrivna med små bokstäver

de blygsamma och timida

skrivna med kärlek

viskade i förtrolighet

 

det är dessa du minns

som inte gör sig förmer

än de är

bär dem invid ditt hjärta

och du minns dem för alltid




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-08 16:06



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Underbart att minnas!
2016-03-09

  rondell
Fint beskriven med värme och förtrolighet.
Jag tycker om den!!
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP