Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomma

 

 

det är med kärleken

likt en vacker blomma

underhåller man den inte

tynar den sakta bort

för att slutligen dö

så vattna kärlekens blomma

och vårda den ömt

och den kommer att slå ut i blom

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-08 16:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett klokt råd som stämmer så väl...mycket bra...
2016-03-09

  S-E Forslin/same
Viktigt poem, viktigaste abstraktionen fint gestaltad.
2016-03-09

    Max Poisé
Så sant och det är ju som det mesta att struntar man i underhållet så dör det sakta ut.
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP