Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väldigt vågat

 

 

den manliga stoltheten

 

sitter i skrevet...




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-08 17:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Nej vågor är vågade! Penisar står! Men du har nått en poäng! Bra!
2016-03-11

  S-E Forslin/same
:-))) Ofta, säkert! :-)))

2016-03-09

    ej medlem längre
haha bra, vågat och tänkvärt
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP