Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett skrivarhuvud


jag fyller min tekopp med tankar och den varma doften av. slår mig ned på trottoaren och håller ekorren sällskap. som en fortsättning fångar jag hustaken mellan fingrarna. drar deras sköra linjer från höger och vidare. kanske en önskan om en utblick bortom driver mig. eller en önskan om att tränga igenom normerna som fastnar i trådarna. som sökte jag undkomma bokstävernas begränsning. för vad annat är mina ord. om jag inte försöker. det undrar jag. medan livet rör sig omkring mig. det jag försöker beskriva. och i sköra fragment. klottrar glimtar av.

 




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 349 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-03-08 18:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
formen känns igen från ett antal 'samtida' tidskriftspoeter ssm Petra Mölstad, Elis Burrau mmfl som anlitar ellipsen, mariginaljusterade obrutna stycken osv. sånär som på det inledande jag och de två många kanskena. är det bra. på väg mot.
2016-03-08

    Sefarge VIP
Som en magisk
smygkoja
Från barndomen
Känns denna dikt
Igen
:)
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP