Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om livet

 

 

 

livet kan ibland kännas outhärdligt

i nästa stund alldeles härligt

lycka är att känna glädjens behag

att känna så nästan varje dag

 

livet är en berg-och dalbana

som en jättestor rutsch-kana

ibland vi vilse går

hamnar i buskasnår

 

när allting stämmer som det ska

då är det glädje, ja

då är livets höjdpunkt nådd

då är ljuva lyckan fådd




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-08 18:15



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ljuva punkter av ljus och hopp lyser i din diktning!
2016-03-11

  S-E Forslin/same
Jaa, inkännande gestaltning!
2016-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Instämmer!
Bra förmedlat.
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP