Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillbaka till honom





Det gick någon genom dörren. Det pågick något bakom den dörren. Det silverfärgade urverket som så vackert rör sej över broarna. Det är lugnt. Alla sitter hemma och lampor lyser i fönstren. Dagen som var här drar bort. Blåser ut ett puder av minnen, allt ska stanna kvar och berättas i uppresta tält någon gång långt efter den här tiden. Om jag någonsin kunde få vara med då, men det är omöjligt. Men det går fort och man vaknar upp till en ny, man slåss mot vindarna och de svala blickarna som tränger in genom vindrutorna över Västerbron, de sjunker som ett ögonlock nerför staden hon visste att det bodde någon där bakom månen och hon lovade att komma tillbaka till honom i en brännande tanke om allt hon levde för här.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 319 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-20 21:26



Bookmark and Share


    frun
Vad fint du skriver. Man blir lite nyfiken hur det ser ut runt omkring dig och vem berättaren är. Gärna lite miljö-, och personbeskrivningar.
2016-11-04

  Inkarasilas
Det är en målning, blå blommor under blåtonade Virvlande solar, som ett parallellt universum man kan trilla ner i när jag läser dig och allt blir så självklart. Det är klart att hon kommer tillbaka på ett eller annat sätt, för egentligen är det bara formen som byts då beröringen är densamma. Det är magiskt att läsa din prosa skulle jag skriva, inte allt mummel innan - men fuck that. Jävla fint!
2016-10-31

    Orkiden
Wow! Goraxy vilken tankebanor att spinna på, väckte mitt sinne tillbaka.
Så intressant och vilket djup.

De underjordiska djup text.
2016-10-21

  Goraxy 89 Orion VIP
Starkt skrivet igen och väcker tankar om händelser minnen drömmar tankar. Jag är övertygad om att det finns i en transcendent värld en minnesbank var allting lagrats sedan livet vaknade upp i universums vårar. Esoterikerna skriver om en akasha krönika som vissa utvalda människor kan få läsa tillgängliga delar av. Gammaltestamentliga profeterna såg i sina syner (visioner) himmelska böcker som slogs upp och uppenbarelseboken nämner Livets bok.Det som lagras i vår hjärna är inte mycket och jag är böjd att tro att stora delar av vårt undermedvetna befinner sig i andra dimensioner, varifrån det ibland kan läcka information till vårt medvetande. INGENTING GÅR FÖRLORAT - Vad du sagt, gjort, skrivit finns allt kvar någonstans i en energimatris !
2016-10-21

  överlevaren VIP
Helt magiskt ordat!
2016-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg