Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fallande

tänk att det går så bra för dig att falla
du bara glider
så menlöst
nerför
och ler
utan något enda streck
och med luft i stämbanden som ej kan tydas
borta är rundningen
du är en annan
jag känner mig lurad
självlurad
i mina betraktelser
i mina och dina
ruschelbanefärder










Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-08 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP