Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Is the Ruler of his Kingdom - his heart


A REAL MAN


Dear Men all over the World:
You have love.

Love is warm. Ice is cold.
Love is strong. Ice will melt.
Love your self
and you are alive and willing
to share the joy
of being a loving spirit.

Simple as that,
my dear, dear friend.

If you want love:
Be love! ;-)


Because:
A real man do Love.

DominiQue
- Queen of Passion

PS
I once met a man from India he sad to me:
"I am a poor man, but inside I am a King"

And so are you:
A KING OF HEARTS

 

___________________________________
© ORD & SELFI med lånad bild
DominiQue NVC Costa
9 Mars månad i Venus sköte
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.K


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-09 09:15



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack att Du läste och kommenterade. Ja. Vi har Alltid ett val Knaparemoj, korten är som en karta, vi väljer vilken väg vi tar, jag är glad Du väljer att vara en Hjärter Kung

Blessed be
DominiQue
2016-03-09

  Knoparemoj
Hej,

Jag går i hjärter min mamma var väldigt bra på att spå tills korten
låg att en skulle dö och det hände. Sen spådde hon inte mer.
I am a king of hearts

Ha det gott
Bosse


2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen