Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord av vikt


att skriva är ett sätt att låta själen få syre
då jag har blivit översvämmad

är inte längre en liten pöl eller sjö
jag är ett hav och jag trampar vatten

orden är mina livbojar
och hela alfabetet räddar mig

ger mening och bygger upp
28 vänner som alltid finns till hands










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-09 13:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt underbart skaldat! Du är ett hav!
2016-03-09

  Bibbi VIP
Underbart.
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP