Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

märgen skriver

 

 

 

 

älskade

känner din hud

 

 

 

till

 

 

pärmen

kommen i handskål

 

 

 

av vindar mött

läder

 

 

ur röda tårar

 

 

 

haven steg vida

in i klippors blottade ansikten

 

 

 

 

en fjäder

penna

 

 

märgen

skriver orden i stenblad

 

 

 

 

eldar flammar höga i detta

 

 

 

aftonland

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-09 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser