Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon väntar en ny dag

Min väska, så tom,
rensat gammalt skräp.

Solen lyser.

Snön smälter.

Fåglar kvittrar.

Jag mår, som vanligt, inte så bra.


Graven är ännu inte grävd.

Kistan är ännu inte köpt.

Liket är ännu inte dött.

Imorgon väntar en ny dag.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-09 21:24



Bookmark and Share


  Ananas
Vackert!
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann