Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grundkänslor

Jag vill inte vara den jag är
för jag vet inte vem jag är
och vad jag känner
vad är glädje
vad är ilska
vad är sorg
vad är äckel
vad är rädsla
Allt är ett kaos 
Allt är ångest
vad är ångest




Fri vers (Fri form) av Ananas
Läst 455 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-10 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas